Home Aanbod Therapie voor meer zelfvertrouwen zonder masker

Therapie voor meer zelfvertrouwen zonder masker

Dé therapie voor meer zelfvertrouwen waarin wij het masker begraven die jij steeds op zet om leuk gevonden te worden. Ik neem je stap voor stap mee om dat masker zo diep mogelijk te begraven zodat jij je echt kunt verbinden met wie jij werkelijk bent. Zo wordt jij jouw nummer 1!

Léon die aan tafel zit in gesprek.

Herken je dit?

 • Eigenlijk wil je wat anders gaan doen met je leven. Jouw werk is iets wat niet bij je past je voelt dit aan alles. Wanneer je een keer heel voorzichtig een poging doet om dit te openbaren krijg je al bij jouw eerste zin te horen. “Wat!? wil je stoppen? Maar dit werk kun jij zo goed het is je op je lijf geschreven.” Dit zet je aan het twijfelen want je had zo gehoopt op een positieve reactie die jou kon helpen om te vinden waar je hart ligt. Dus je waagt de sprong maar niet en blijft veilig op je oude plekje.
 • Door de dag heen voel je, je afwezig het is bijna of je toeschouwer bent van jouw eigen leven. Dingen gebeuren maar ze komen niet echt aan. Het lijkt bijna een hele echte droom.
 • Je hebt een hoop ideeën, je wilt graag een nieuwe hobby beginnen, verhuizen, mensen leren kennen. Allemaal om te zoeken naar geluk en fijne gevoelens. Maar wanneer je actie wil gaan ondernemen om dit te gaan zoeken raak je overspoeld met gedachtes, ben ik wel goed genoeg? Kan ik dat allemaal wel? Wat als het niet lukt?
 • Wanneer je samen met anderen bent loop je continu met een masker op. Iedereen vindt je zo’n vrolijk en leuk persoon. Ze vinden je zelfverzekerd maar je vraagt je eigenlijk af over wie ze het hebben, want je voelt dit helemaal niet zo. Door dat masker zien ze niet hoe je je echt voelt; de onzekerheid, twijfel en eenzaamheid waar je dagelijks last van hebt.

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Anderen geen invloed meer hebben op jouw keuzes? Jij maakt je eigen keuzes en wanneer je advies vraagt zie je het antwoord gewoon als advies en geen reden om het toch maar niet te doen.
 • Jij je leven leidt zoals jij het wil leiden? Echt onderdeel van jouw leven. Volledig in jouw kracht, zelfverzekerd en vol met energie?
 • Je zelfverzekerd keuzes kan maken zonder twijfel aan jezelf. De echte overtuiging en het vertrouwen hebt dat het goed gaat komen.
 • Het masker wat je al die tijd op hebt gehad voorgoed af kan doen? Je echte authentieke zelf kan zijn en laten zien. Dit ben ik en wat een ander daar van vindt is aan hem of haar maar jou maakt het niks uit.
 • Jezelf teruggevonden hebt en vrij bent van de gevangenis waar je al die tijd in zat? Waar zou je dan toe in staat zijn? Welke dromen kan je dan achterna gaan? Welke ambities liggen dan binnen handbereik?
Leon van der Knaap aan het uitleggen

Dit is allemaal mogelijk als je mijn therapie voor meer zelfvertrouwen zonder masker volgt

Met dit 1 op 1 traject krijg je het volgende:

 • 5 sessies van maximaal 1,5 uur (elke week 1) waarbij ik je stap voor stap mee neem en we samen jouw eigen kracht vinden voor meer zelfvertrouwen.
 • Oefeningen om dagelijks thuis te doen.
 • Per sessie een werkblad hoe je de oefening uitvoert + 7 afvink vakjes zodat je gemakkelijk elke dag de oefening zal gaan doen.
 • Een pakket
 • Handgemaakte amulet naar keuze

Aan het eind van de therapie voor meer zelfvertrouwen zonder masker ga je naar huis met:

 • De mogelijkheid om eigen keuzes te maken ongeacht wat anderen tegen je zeggen.
 • De mogelijkheid om te leven vanuit je echte zelf je authentieke zelf.
 • Meer zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, zelfliefde en energie door de dag heen.
 • Voor jezelf kiezen iets is wat je nu wel bewust kunt doen.
 • Grenzen hebt die stevig geankerd zijn waardoor je trouw kunt zijn aan jezelf.
 • Het belangrijkste JEZELF. Geen masker meer maar een echt gezicht eentje die er mag zijn.

Dit traject vraagt tijdelijk slechts een investering van 390,- of 2 termijnen van 200,-. Dit is een tijdelijk aanbod, want de sessies zijn los van elkaar meer dan verhelderend en helend. Maar door ze te bundelen is het resultaat vele malen beter. Daarom is de therapie zoals omschreven op deze pagina het fundament om je eigen kracht te vinden voor meer zelfvertrouwen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een onafgemaakt traject koopt. Waarom dan dit tijdelijke aanbod? Nou dat is heel simpel ik wil kijken of deze therapie zo compleet genoeg is.

Jouw voordeel? De mogelijkheid op extra sessies. Wanneer ik merk dat er nog ontbrekende elementen zijn die extra in deze therapie horen krijg je deze gratis bij.

De echte waarde van dit traject is minimaal 750,- en ik verwacht zelfs veel meer dan dat.

Anderen die jou voor gingen

2 weken geleden een 1e healing mogen ondergaan. Was heel indrukwekkend en tijdens de sessie heel veel kunnen voelen en ervaren. De kalmte,rust en positieve energie die Sjamaan Leon heeft helpt daarbij ook nog eens extra. Er bleek veel negatieve energie in mij te zitten en hebben we er uit kunnen halen. Er is veel rust in mij gekomen en veiligheid en dat ik er mag zijn. Heb nu een vaste bodem waardoor ik verder durf. Vandaag de 1e incarnation retialval gehad deze bestaat uit 3 keer. Deze was best spannend maar door mijn vertrouwen in Sjamaan Leon durfde en kon ik hem aan. Ook weer veel indrukken ,gevoelens en beelden ervaren. Merk dat ik krachtiger in mijn schoenen kan staan. Merk dat ik echt mijn intuïtie mag vertrouwen ook kan ik het niet altijd plaatsen . Dat komt wel zodra het van toepassing is. Het voelt alsof ik niet meer zo leeg ben, ik heb een stukje van mezelf terug. Apart is het ervaren dat als je thuis komt dat je hond ervoor zorgt dat ik niet over hem heen struikel maar rustig wacht dat ik mijn jas op hang en hem dan aai. Zelfs de katten blijven liggen in de mand. Ik kijk uit naar mijn volgende healing en ben Sjamaan Leon nu al heel dankbaar.
Petra Arts
Petra Arts
2024-02-09
Dank je wel dat ik je prachtige eland drum mocht lenen terwijl jij een paardendrum voor mij maakt is bijzonder, dat je zoveel vertrouwen hebt, zegt veel! Ik heb mijn eigen drum gisteren ontvangen, wat is ze mooi! Wauw! Met zoveel liefde en toewijding gemaakt. Dank je wel! Berlin
Belinda F
Belinda F
2023-09-22
Ik ben super goed geholpen, ik heb na de sessie veel meer rust in mijn hoofd, meer zelfvertrouwen en het voelt alsof ik een stukje van mezelf terug heb gekregen.
Jordy Verbeek
Jordy Verbeek
2023-08-06
Een paar dagen de Sjamaan drum van Leon in huis. Leon heeft hem met veel liefde en compassie gemaakt. De drum heeft een mooi diepe klank en een positieve energieDank je wel Leon voor de mooie drum die ik van jou mocht kopen met de daar voor jouw uitgevoerde ceremonie. Katinka
Katinka Fransman
Katinka Fransman
2023-08-05
Leon houdt van zijn vak! Dat is te merken. Hij kan er met veel passie over praten. Bedankt voor je kennis Leon!
Suzan Van Eerdt
Suzan Van Eerdt
2023-07-22
Prachtige healing ( soulretrival) mogen ontvangen van Leon, de jongen sjamanistische healer. Hij voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Hij voelt heel goed aan wat eztra je nodig heb, drum, ratel, salie reiniging en hij helpt met zijn mooie inzichten.
Barbara Borsos
Barbara Borsos
2023-03-10
Ik heb bij Leon een Sjamanistische healing mogen ondergaan. Een bijzonder en prachtige ervaring. Leon straalt veel rust en positieve energie uit samen met een enorme passie voor het Sjamanisme. Na de healing waren mijn spierspanningsklachten in mijn nek en schouder beduidend minder. Ik heb het als zeer ontspannend en prettig ervaren en zou het zeker nogmaals bij hem doen.
Martine Geurtzen
Martine Geurtzen
2023-01-10
Léon is een fijn en warm persoon. Waar anderen al snel zweverig zijn is Léon dit totaal niet. De healingen die ik gekregen heb, heb ik altijd als prettig ervaren.
N Griep
N Griep
2022-11-22

Veel gestelde vragen

Ik heb niet zoveel tijd om thuis oefeningen te doen.

De oefeningen duren 10 tot 20 minuten. Wanneer je geen 10 minuten tijd kunt vinden op een dag is deze therapie helaas niet voor jou.

Klaar om je masker te begraven?

Dan is de therapie “Stap in jouw eigen kracht voor meer zelfvertrouwen” echt voor jou! Laten we kennis maken, vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op zodat jij zo snel als mogelijk vanuit jouw eigen kracht kan gaan leven!