Home Blog Informatie over Sjamanisme Hoe verloopt een Sjamanistische healing sessie?
Hematietkwarts met een schaaltje salie en een veer.

Hoe verloopt een Sjamanistische healing sessie?

Je vraagt je vast af hoe verloopt nu zo’n sjamanistische healing sessie? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Tijdens een Sjamanistische healing sessie kom je met een vraag waarmee je geholpen wilt worden, het is belangrijk dat deze vraag van jou is. De healing is bedoeld voor jou, en dus niet voor een familielid, vriend of kennis. Daarnaast is het belangrijk dat jij als cliënt veranderingen aan durft en wil gaan er gebeurt namelijk niets wat jij niet wilt.

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht?

Denk bijvoorbeeld aan;

 • Last van terugkerende hoofdpijn
 • Pijn op fysieke plaatsen
 • Onverklaarbare buikpijn
 • Klachten waar doktoren geen verklaring voor hebben
 • Je merkt dat je niet meer in balans bent
 • Je voelt je moe en futloos ondanks dat je genoeg slaapt
 • Er is een blokkade in het contact met een dierbare
 • Je merkt dat je bepaalde kwaliteiten bent verloren of minder hebt (Zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, wilskracht, in je eigen kracht staan, et cetera)

Zo zijn er nog veel meer situaties te verzinnen.

Ik vindt niks te gek en zal me altijd 100% inzetten om jou zo goed als ik kan te verhelpen.

Het kennismakingsgesprek

Allereerst bespreken wij jouw vraag daarna hebben wij het over jou als persoon. Dit geeft inzicht waar een probleem mogelijk is ontstaan. Mocht je voor de healing vragen hebben bespreken we dit vooraf. Wanneer alles duidelijk is en ik een beeld van jou heb beginnen we met de healing.

Hoe verloopt de Sjamanistische healing sessie verder?

De voorbereiding

Wanneer de healing gaat beginnen mag je er voor kiezen om te gaan liggen, zitten of staan. Ik nodig helpende energie uit waarmee ik samenwerk om jou te helpen. Ondertussen trommel ik op een Sjamanistische drum, dit helpt om in de juiste focus te komen. Vervolgens maak ik een energetische scan samen met mijn helpers. Op deze manier kom ik er achter hoe ik jou het beste kan helpen en welke healing methode daarbij past. Er zijn verschillende soorten methodes. hieronder een aantal voorbeelden;

 • Soul retrieval
 • Power Extraction
 • Energetische blokkades weg halen
 • Je weer in jouw eigen kracht zetten
 • Je extra energie geven
 • Onopgeloste zaken verhelpen wat generaties in de familielijn zit
 • En zo nog veel meer healing methodes.

De behandeling

Tijdens de behandeling maak ik ritmische geluiden met mijn sjamanendrum of ratel, hierbij spreek ik intuïtieve klanken en woorden uit. Ik maak gebruik van allerlei helpende elementen zoals bijvoorbeeld; edelstenen, ratels, trommels, dierenbotten, dieren tanden en dierenhuiden. Om een beeld te schetsen zal ik hieronder twee korte scenario’s uitschrijven.

Soul retrieval

Bij een soul retrieval haal ik een stukje ziel terug die bij je weg is gegaan in het verleden. Ik ga op zoek waar je dit stukje ziel verloren bent. Dit doe ik door middel van een trancereis. Je kunt dit vergelijken met wakker dromen. Wanneer ik het zielendeel gevonden heb geef ik deze een healing en breng ik het terug naar jou. Doordat je dit zielendeel terug hebt kunnen er kwaliteiten terugkomen die je bent verloren.

Power extraction

Je hebt niet eigen energie in jouw systeem dat houd in dat je energie van een ander hebt of energie opgepikt hebt van een plaats die erg negatief geladen is. In dit voorbeeld krijg je last van hoofdpijn maar dit kan natuurlijk ook iets anders zijn. Ik zal opsporen waar deze energie zich bevindt binnen jouw systeem en deze vervolgens verwijderen. De leegte die ontstaat als de energie verwijderd is vul ik weer met fijne energie waardoor er niet stiekem iets terug in kan komen wat ongewenst is. Als de niet eigen energie verwijderd is zal jouw hoofdpijn minder worden en eventueel weggaan.

Elk probleem heeft een andere bron

Samen met mijn spirit helpers ga ik op zoek naar de bron van jouw vraag. Omdat elke vraag een andere kern heeft is van te voren niet te zeggen wat voor healing ik voor je ga doen. Sommige vragen zijn onderdeel van iets groters. Wanneer dit het geval is kun je het zien als een ui en werk je laagje voor laagje af om bij de kern te komen. Vaak hebben deze vragen meer behandelingen nodig en zijn niet klaar met één of twee sessies.

De heilige stilte

Als de healing klaar is zal ik een stukje afstand van je nemen, zodat jij in je eigen energie na kan zitten. We zijn dan een paar minuten even stil dit om even na te voelen wat er is gebeurd. Misschien krijg je op dat moment nog een ingeving. Vaak zijn deze belangrijk met betrekking tot jouw vraag en de sjamanistische healing sessie. Benoem dit daarom ook in ons nagesprek.

Het nagesprek

Na de heilige stilte zal ik aangeven dat we klaar zijn. We drinken samen iets en ik biedt je iets zoets aan. Ik weet het is slecht voor de lijn maar wel goed om weer terug te komen in jouw lichaam. Je kan het gevoel hebben dat je diep geslapen hebt en net wakker bent geworden. Met dit chocolaatje of koekje kom je op een snellere manier weer goed terug in je lichaam. Ondertussen zal ik je vertellen wat ik heb gedaan. Daarna hoor ik ook graag hoe het voor jou was. Merk je al verschil met eerst? Heb je meer energie? Zijn er dingen ineens duidelijk of weet je dat er dingen zijn opgelost? Antwoorden op al dit soort vragen hoor ik graag.

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? dan help ik je graag met je vragen. Via de onderstaande link kun je een afspraak met mij maken om een Sjamanistische healing sessie te plannen. Of stuur mij een bericht, bellen mag ook.

Nu weet je hoe een Sjamanistische healing sessie verloopt

Nu je weet wat je kan verwachten is het allemaal niet meer zo spannend of eng. Neem gerust contact met me op om een sessie in te plannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere artikelen