Home Blog Sjamanistische healing Meer zelfvertrouwen in liefdesrelatie
Bospad met licht op het eind.

Meer zelfvertrouwen in liefdesrelatie

In ons voorgesprek kom ik erachter dat de persoon die bij mij binnenkomt op zoek is naar meer zelfvertrouwen binnen zijn liefdesrelatie. Hij vertelt me dat hij onzeker wordt wanneer zijn vriendin met bepaalde personen contact heeft of bepaalde situaties zich voordoen. Hij wil op dit gebied meer zelfvertrouwen hebben zodat hij geen last meer van deze onzekerheid hoeft te hebben.

De sessie begint

Hij neemt plaats op mijn behandeltafel en gaat op zijn buik liggen en ik leg een aantal dekens over hem heen. Ik begin met drummen en nodig alle helpers uit die op dit moment van belang zijn. Het is noodzakelijk dat hij eerst een grondige sjamanistische smudge ontvangt. Wat goed te merken is, is de lading van dit onderwerp, het weegt zwaar en heeft veel impact op zijn leven.

Zoeken naar afgesplitste zielendelen

Wanneer ik klaar ben met smudgen leg ik een aantal botjes in zijn systeem. Daarna mag ik op zoek naar een zielendeel. Ik loop terug over zijn levenspad en kom ik uit in een situatie waar hij net een enorme ruzie heeft gehad. Hij voelt zich totaal onbegrepen en niet serieus genomen. Daarnaast zie ik aan hem dat hij het gevoel heeft: waarom doe ik dit allemaal nog? Hij is er klaar mee en wil helemaal niks. Hierdoor kan ik niet direct toegang krijgen tot dit zielendeel. Ik moet me als iets anders voordoen om contact te kunnen maken met dit zielendeel. Wanneer ik eenmaal contact kan maken wordt duidelijk wat hij nodig heeft. Ik geef hem een healing en de energie die hij nodig heeft. Als dit klaar is, is hij ook klaar om terug te komen en zich te herenigen met de ziel van deze persoon.

Zoeken naar het volgende zielendeel om meer zelfvertrouwen te krijgen in zijn liefdesrelatie

Voordat ik dit zielendeel terugbreng, mag ik nog een extra zielendeel ophalen. Hiervoor loop ik verder terug op zijn levenspad. Ik vind iets maar als ik om me heen kijk is er niks, dit is nogal apart. Dan probeer ik me te verbinden met dit zielendeel dat zich hier ergens moet zijn. Eenmaal in contact met dit zielendeel ontstaat er een lijntje dat ik kan volgen om hem te vinden. Als ik dichter en dichterbij kom, krijg ik steeds meer informatie. Dit zielendeel werd niet gehoord, daarom heeft hij ervoor gekozen om af te splitsen en zijn eigen boontjes te gaan doppen. Hij vindt dat hij prima voor zichzelf kan zorgen en dat hij niets anders nodig heeft, dit brengt toch alleen maar hommeles met zich mee. Als ik hem na een lange zoektocht uiteindelijk vind, probeert hij weg te komen. Gelukkig kan ik hem tegenhouden en met hem in gesprek komen. Ook dit zielendeel vraag ik wat hij nodig heeft. Hij wil zich stabiel voelen zonder dat hij steeds het gevoel heeft er niet toe te doen. Ook dit zielendeel geef ik healing. Hierna wil hij ook herenigd worden met deze persoon.

Zielendelen terugbrengen

Wanneer ik beide zielendelen heb kan ik terug naar het hier en nu komen om ze te integreren in het systeem van deze persoon. Dit gaat goed en er is duidelijk een verschil wanneer de zielendelen terugkeren bij deze persoon. De energie voelt meer compleet sterker en stabieler. Ik geef nog wel extra aardse energie zodat alles in zijn systeem de stabiliteit heeft om goed te kunnen settelen.

Nu alles gedaan is, vraag ik hem om terug te komen. Ik vertel hem wat ik heb gezien en heb gedaan. Tranen lopen over zijn wangen als ik dit vertel. Het heeft een diepe impact op zijn hele wezen. Ondanks zijn tranen zie ik een duidelijke kracht die hij nu heeft. Met dat ik mijn verhaal aan hem vertel zie ik dat dit nog de nodige verandering maakt in zijn systeem. Wanneer we klaar zijn, stapt hij van de tafel en voelt duidelijk dat er een heleboel is gebeurd. Hij geeft aan zich enigszins wiebelig te voelen.

Hoe gaat het met deze persoon en zijn zelfvertrouwen in zijn liefdesrelatie

Een paar weken later vraag ik hem hoe het gaat en of hij nog merkbare veranderingen heeft ervaren. Hij vertelt me dat zijn huidige relatie meer vanzelfsprekend is. Grapjes die naar hem gemaakt worden kan hij goed hebben en neemt deze niet persoonlijk op waardoor ze beide kunnen lachen. Hij voelt zich veel relaxter in zijn relatie en merkt duidelijk op dat het beter gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere artikelen