Home Blog Edelstenen Werking van Howliet: de kalmerende steen voor lichaam en geest
Howliet

Werking van Howliet: de kalmerende steen voor lichaam en geest

Howliet is een witte steen met een ietwat grijze of blauwe gloed. De steen wordt vaak geverfd in blauw of turquoise, maar de natuurlijke kleur is wit. Howliet is een krachtige steen met veel positieve eigenschappen. De werking van Howliet richt zich voornamelijk op het transformeren van negatieve energie.

Kalmerende en aardende werking van Howliet

Howliet heeft een sterk aardende werking. De steen helpt je om je te verbinden met de aarde en je te ontspannen. Howliet is daarom een goede steen voor mensen die last hebben van stress, angst of onrust. De steen helpt je om je hoofd leeg te maken en je gedachten te ordenen.

Positieve eigenschappen door de werking van Howliet

Howliet heeft ook een aantal positieve eigenschappen. De steen helpt je om:

  • Je woede en boosheid onder controle te krijgen
  • Positieve eigenschappen te versterken
  • Meer zelfbewust te worden
  • Meer inzicht te krijgen in jezelf
  • Je creativiteit te stimuleren
  • Je geheugen en focus te verbeteren
  • Je slaap te verbeteren

Hoe werkt Howliet?

Howliet werkt op het kruinchakra, het derde oogchakra en het voorhoofdchakra. Het kruinchakra is het chakra van wijsheid, inzicht en spiritualiteit. Het derde oogchakra is het chakra van intuïtie, helderziendheid en visualisatie. Het voorhoofdchakra is het chakra van denken, communicatie en concentratie.

Hoe kun je met Howliet werken?

Er zijn verschillende manieren om met Howliet te werken. Je kunt de steen bijvoorbeeld dragen als sieraad, zoals een ketting, armband of ring. Je kunt de steen ook bij je dragen in je zak of portemonnee. Daarnaast kun je Howliet gebruiken voor meditatie of healing.

Meditatie
Als je met Howliet wilt mediteren, kun je de steen in je hand houden of op je voorhoofd leggen. Focus je op de energie van de steen en laat je gedachten wegebben.

Healing
Als je Howliet wilt gebruiken voor healing, kun je de steen op het lichaam van degene die je wilt helen leggen. Laat de steen de energie door het lichaam stromen.

Conclusie

Howliet is een krachtige steen met veel positieve eigenschappen. De steen helpt je om te ontspannen, je woede en boosheid onder controle te krijgen en meer positieve eigenschappen te ontwikkelen. Als je op zoek bent naar een steen die je kan helpen om je leven te verbeteren, is Howliet een goede keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere artikelen