Home Gratis e-book: 3 gouden tips voor meer zelfvertrouwen

Gratis e-book: 3 gouden tips voor meer zelfvertrouwen

Je eigen kracht terugvinden en meer zelfvertrouwen? Voor mij leek het eerst onmogelijk, ik was mezelf compleet kwijt en had ontzettend last van spanningsbuikpijn. Toch lukte het me om hier af te komen maar hoe? Dat vertel ik je in dit e-book waar ik mijn 3 tips voor meer zelfvertrouwen met je deel zodat ook jij gelukkiger kan leven met meer zelfvertrouwen. Vul het formulier in zodat je mijn e-book per mail opgestuurd krijgt.

    Het kan echt, het lukte mij ook

    Wat vaak door mijn hoofd ging was waarom moet ik hier nou weer last van hebben, zo wil ik niet leven, ik voel me zo anders en zo nog wel 10 dingen. Maar dit is nooit een reden geweest om niet te kijken naar een oplossing voor de problemen die ik ervaarde. Door vallen en opstaan kwam ik steeds dichterbij. Zo lukte het me eerst niet eens om in een restaurant of een blok uur op school in de klas te zitten. Dit was hoe ver mijn eigen kracht zoek was geraakt. Ik wilde hier zo graag vanaf en gewoon lekker mee kunnen doen. Geen rare eend in de bijt zijn die weer is niet in de klas zat of niks at in dat restaurant. Door te blijven proberen op verschillende manieren is het me nu gelukt om wel in drukke ruimtes aanwezig te zijn en kan ik zelfs genieten van het geserveerde eten in een restaurant. Ik kan nu met trots zeggen dat ik mijn eigen kracht gevonden heb en meer zelfvertrouwen heb.

    Mijn tips voor meer zelfvertrouwen zijn misschien een beetje out of the box

    Je vraagt je vast af hoe ik dan aan deze tips ben gekomen. Nou het gekke is dat jan en alleman mij allerlei adviezen gaf. Goed bedoelt uiteraard maar toch had ik er niet zoveel aan. Sterker nog veel van deze adviezen zorgde ervoor dat mijn klachten erger werden. Op een gegeven moment ben ik het anders gaan aanpakken en heb ik het tegenovergestelde gedaan. Laat nou precies hier het keerpunt zijn wat me geholpen heeft. Dit zijn de tips die ik graag met je deel zodat ook jij meer zelfvertrouwen kan ervaren.