Home Aanbod

Aanbod

Bij Sjoom staat jouw welzijn centraal. In onze sessies staat het sjamanisme centraal, waarmee ik jou help om trauma’s, blokkades en belemmeringen te overwinnen en je te helen op een diep niveau.

Onze sessies zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen. Door middel van een kort gesprek voorafgaand aan de behandeling, stem ik af wat jij op dit moment nodig hebt.

Mijn diensten omvatten onder andere krachtige sjamanistische rituelen, sjamanistische healing-codes en diepgaande coaching sessies. Of je nu op zoek bent naar fysieke of emotionele heling, persoonlijke groei of spirituele ontwikkeling, ik heb de kennis, ervaring en expertise om jou te begeleiden op jouw unieke pad.

Kom in actie en investeer in jezelf. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik jou help om de beste versie van jezelf te worden!

Kaars die aan staat op water
Puzzel stukken van persoon

Verwerk je trauma in 60 dagen

Het traject “verwerk je trauma in 60 dagen” is perfect voor jou als je je herkent in soort gelijke situaties als deze; je hebt het helemaal bedacht een fantastische droom en weet precies wat je wilt. Je voelt aan alles dat dit is wat je het liefste wilt gaan doen. Het enige wat je moet doen is actie ondernemen. Maar elke keer wanneer je er voor wilt gaan komt dat bekende stemmetje weer en sla je compleet dicht:

  • Zou je daar wel heen gaan want de vorige keer had je ook zo last van je darmen, want ja je hebt wel Crohn hé. Straks moet je weer naar het toilet en dan? Precies in een gesprek zeker of is het toilet bezet wat moet ik dan? Dan gaat het straks weer fout.
  • De vorige keer toen ik mee uit eten ging had ik zo’n erge spanning in mijn buik, er ging geen hap door mijn keel. Ik had het gevoel dat ik moest overgeven en ben uit paniek zo het restaurant uit gerend.
  • Pfff een 2 uur rijden naar die opleiding dat is wel erg ver. Straks kom ik in de file terecht en kan ik niet weg. Wat moet ik dan.
  • Zeg maar niks want anders moet je weer uitleggen waarom je het zo ziet. Dan krijg je weer dat onbegrip want die anderen snappen me toch niet.
  • Is dat wel handig om te doen? Je bent daar niet goed genoeg in, toen ging het ook fout dus doe maar niet en zo zijn er nog 100 dingen die door je hoofd gaan.

Wanneer je niks doet aan de onderliggende trauma’s en deze niet verwerkt zul je steeds verder verstrikt raken. Dit zal ervoor zorgen dat je steeds minder en minder gaat ondernemen. Je zorgt dus eigenlijk voor je eigen isolement en zal je steeds meer opgesloten voelen waardoor je nooit jouw mooiste dromen zult kunnen bereiken.

Wil je ook zo graag weer volledig in jouw eigen kracht staan?

Herken je dat gevoel dat je steeds maar vastloopt in het leven? Alsof je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt. Je weet niet waar ze vandaan komen en hebt geen idee hoe je verder moet. Je ervaart dat je je niet thuis voelt hier en bent een beetje de weg kwijt.

Incarnation retrieval plan stekken