Home Aanbod

Aanbod

Bij Sjoom staat jouw welzijn centraal. In onze sessies staat het sjamanisme centraal, waarmee ik jou help om trauma’s, blokkades en belemmeringen te overwinnen en je te helen op een diep niveau.

Onze sessies zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en wensen. Door middel van een kort gesprek voorafgaand aan de behandeling, stem ik af wat jij op dit moment nodig hebt.

Mijn diensten omvatten onder andere krachtige sjamanistische rituelen, sjamanistische healing-codes en diepgaande coaching sessies. Of je nu op zoek bent naar fysieke of emotionele heling, persoonlijke groei of spirituele ontwikkeling, ik heb de kennis, ervaring en expertise om jou te begeleiden op jouw unieke pad.

Kom in actie en investeer in jezelf. Neem contact met mij op en ontdek hoe ik jou help om de beste versie van jezelf te worden!

Kaars die aan staat op water
Incarnation retrieval plan stekken

Wil je ook zo graag weer volledig in jouw eigen kracht staan?

Herken je dat gevoel dat je steeds maar niet in jouw eigen kracht staat in het leven? Alsof je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt. Je bent jezelf kwijt en weet niet waar dat vandaan komt en hebt geen idee hoe je verder moet.