Home Sjamanisme als alternatieve geneeswijze in de Noordoostpolder!

Sjamanisme als alternatieve geneeswijze in de Noordoostpolder!

Sjamanisme is een eeuwenoude traditie die door veel culturen over de hele wereld wordt beoefend. Het is gebaseerd op het idee dat alles is verbonden met elkaar en dat ziekte en disbalans ontstaan ​​wanneer deze verbindingen worden verstoord.

Als alternatieve geneeswijze richt sjamanisme zich op het herstellen van deze verbindingen door middel van verschillende rituelen, ceremonies en genezingspraktijken. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van plantenmedicijnen, klanktherapie, ademhalingstechnieken en visualisatie.

Bij Sjoom bieden wij het Sjamanisme als alternatieve geneeswijze in de Noordoostpolder aan. Dit in de vorm van individuele sessies maar ook groepsceremonies. Onze sessies zijn ontworpen om deelnemers te helpen bij het vinden van innerlijke rust, het loslaten van blokkades en het bevorderen van genezing op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Opgeleide sjamaan

Ik ben opgeleid en heb jarenlange ervaring in het beoefenen van sjamanisme en het faciliteren van genezingsprocessen. Het werken met respect voor de tradities en gebruiken van het sjamanisme is wat ik ambieer daarnaast streef  ik ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor deelnemers.

Sjamanisme een alternatieve geneeswijze in de Noordoostpolder

Als jij op zoek bent naar een alternatieve geneeswijze die jou kan helpen bij het vinden van innerlijke rust en genezing, dan is sjamanisme wellicht iets voor jou. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mijn diensten en hoe ik je kan helpen bij jouw reis naar genezing en spirituele groei.

Leon van der Knaap met drum