Home Sjamanisme is me op mijn lijf geschreven!

Sjamanisme is me op mijn lijf geschreven!

Welkom bij mijn praktijk voor sjamanistische healing! Mijn naam is Léon van de Knaap en ik ben een ervaren beoefenaar van sjamanisme. Of je nu op zoek bent naar innerlijke rust, genezing of spirituele groei, ik ben er om je te helpen op jouw unieke pad. Door middel van mijn eigen leer processen en lichtwerker heb ik de nodige ervaring en expertise om je te begeleiden naar een leven in balans. Geen zweverigheid, maar nuchtere en effectieve methoden om jouw klachten te behandelen en de kern van het probleem aan te pakken. Ik geloof dat medicatie niet altijd de oplossing is en dat klachten veroorzaakt door trauma niet kunnen worden opgelost met medicatie alleen. In mijn praktijk sta jij en jouw behoeften centraal en werk ik samen met mijn spirit helpers om de juiste behandeling te bieden voor jouw unieke situatie. Neem vandaag nog contact met mij op en ervaar de helende kracht van sjamanisme.

Leon van der Knaap met drum

Als sjamanistisch healer ben ik ervan overtuigd dat we allemaal verbonden zijn met de natuur en de energie om ons heen. Het sjamanisme biedt ons een weg om deze verbinding te herstellen en ons te verbinden met onze innerlijke wijsheid en kracht. Door middel van sjamanistische healing kunnen we ons bevrijden van beperkende overtuigingen, negatieve emoties en fysieke klachten die ons tegenhouden om ons volledige potentieel te bereiken.

Mijn drijfveer

Mijn persoonlijke ervaring met sjamanisme begon toen ik in mijn tienerjaren werd getroffen door een chronische darmziekte. Na vele malen proberen om via de reguliere zorg van mijn klachten af te komen, begon ik te zoeken in de alternatieve geneeswijzen. Via mijn oom had ik al ervaring met sjamanisme en voelde ik me aangetrokken tot deze oude helende traditie waarna ik opleidingen ging volgen. Door middel van sjamanistische healing en het werken met mijn spirit helpers, kon ik de oorzaken van mijn klachten aanpakken en mijn stressniveau verminderen. Hoewel ik nog steeds met mijn ziekte leef, heeft sjamanisme mij geholpen om mijn dagelijkse leven te verbeteren en meer in balans te komen.

Geen symptoom bestrijding maar oplossen van de kern

In mijn praktijk richt ik me op het behandelen van de kern van een klacht en het bieden van ondersteuning bij innerlijke groei en transformatie. Samen met mijn spirit helpers gebruik ik verschillende sjamanistische technieken zoals het oproepen van krachtdieren, het doen van soul retrieval, en het gebruik van rituelen en ceremonies om je te helpen genezen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ik bied ook sjamanistische coaching en begeleiding om je te helpen bij het vinden van je unieke pad en het bereiken van je doelen.

Ik geloof dat sjamanisme niet alleen een effectieve vorm van genezing is, maar ook een manier om ons te helpen ons bewustzijn te vergroten en ons te verbinden met onze innerlijke wijsheid en intuïtie. Door sjamanistische healing kun je niet alleen fysiek en emotioneel genezen, maar ook spiritueel groeien en jezelf ontwikkelen op een dieper niveau. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen en te ontdekken hoe sjamanisme je kan helpen op jouw unieke pad naar innerlijke rust, genezing en spirituele groei.

Sjamanisme is me op mijn lijf geschreven!

Welkom bij mijn praktijk voor sjamanistische healing! Mijn naam is Léon van de Knaap en ik ben een ervaren beoefenaar van sjamanisme. Of je nu op zoek bent naar innerlijke rust, genezing of spirituele groei, ik ben er om je te helpen op jouw unieke pad. Door middel van mijn eigen leer processen en lichtwerker heb ik de nodige ervaring en expertise om je te begeleiden naar een leven in balans. Geen zweverigheid, maar nuchtere en effectieve methoden om jouw klachten te behandelen en de kern van het probleem aan te pakken. Ik geloof dat medicatie niet altijd de oplossing is en dat klachten veroorzaakt door trauma niet kunnen worden opgelost met medicatie alleen. In mijn praktijk sta jij en jouw behoeften centraal en werk ik samen met mijn spirit helpers om de juiste behandeling te bieden voor jouw unieke situatie. Neem vandaag nog contact met mij op en ervaar de helende kracht van sjamanisme.

Als sjamanistisch healer ben ik ervan overtuigd dat we allemaal verbonden zijn met de natuur en de energie om ons heen. Het sjamanisme biedt ons een weg om deze verbinding te herstellen en ons te verbinden met onze innerlijke wijsheid en kracht. Door middel van sjamanistische healing kunnen we ons bevrijden van beperkende overtuigingen, negatieve emoties en fysieke klachten die ons tegenhouden om ons volledige potentieel te bereiken.

Mijn drijfveer

Mijn persoonlijke ervaring met sjamanisme begon toen ik in mijn tienerjaren werd getroffen door een chronische darmziekte. Na vele malen proberen om via de reguliere zorg van mijn klachten af te komen, begon ik te zoeken in de alternatieve geneeswijzen. Via mijn oom had ik al ervaring met sjamanisme en voelde ik me aangetrokken tot deze oude helende traditie waarna ik opleidingen ging volgen. Door middel van sjamanistische healing en het werken met mijn spirit helpers, kon ik de oorzaken van mijn klachten aanpakken en mijn stressniveau verminderen. Hoewel ik nog steeds met mijn ziekte leef, heeft sjamanisme mij geholpen om mijn dagelijkse leven te verbeteren en meer in balans te komen.

Geen symptoom bestrijding maar oplossen van de kern

In mijn praktijk richt ik me op het behandelen van de kern van een klacht en het bieden van ondersteuning bij innerlijke groei en transformatie. Samen met mijn spirit helpers gebruik ik verschillende sjamanistische technieken zoals het oproepen van krachtdieren, het doen van soul retrieval, en het gebruik van rituelen en ceremonies om je te helpen genezen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Ik bied ook sjamanistische coaching en begeleiding om je te helpen bij het vinden van je unieke pad en het bereiken van je doelen.

Ik geloof dat sjamanisme niet alleen een effectieve vorm van genezing is, maar ook een manier om ons te helpen ons bewustzijn te vergroten en ons te verbinden met onze innerlijke wijsheid en intuïtie. Door sjamanistische healing kun je niet alleen fysiek en emotioneel genezen, maar ook spiritueel groeien en jezelf ontwikkelen op een dieper niveau. Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen en te ontdekken hoe sjamanisme je kan helpen op jouw unieke pad naar innerlijke rust, genezing en spirituele groei.

Anderen die jou voor gingen

  • Katinka Fransman

    Een paar dagen de Sjamaan drum van Leon in huis. Leon heeft hem met veel liefde en compassie gemaakt. De drum heeft een mooi diepe klank en een positieve energie Dank je wel Leon voor de mooie drum die ik van jou mocht kopen met de daar voor jouw uitgevoerde ceremonie. Katinka

  • Susan van Eerdt

    Leon houdt van zijn vak! Dat is te merken. Hij kan er met veel passie over praten. Bedankt voor je kennis Leon!

  • Anoniem

    Er gebeuren mooie dingen en denken nog regelmatig aan jou en wat je ons geleerd hebt, nogmaals bedankt.