Home Aanbod Individuele Sjamanistische healing sessie

Individuele Sjamanistische healing sessie

Voel de kracht van healing en herstel met mijn sjamanistische healing sessies.

Eeuwenoude wijsheden

Stap in een wereld van diepe verbinding met de natuur en je innerlijke zelf. Met mijn jarenlange ervaring en een bewezen staat van dienst in sjamanistische praktijken, sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar balans en welzijn.

jouw unieke behoeften

Bij mij geen standaard helingsmethoden; ik omarmen de eeuwenoude wijsheid van sjamanistische tradities en pas deze toe op jouw unieke behoeften. Tijdens een betoverende reis van zelfontdekking en genezing, zul je de zware lasten van het verleden loslaten en je openstellen voor een nieuw gevoel van vrede en vreugde. Het gevoel dat je iets van jezelf kwijt bent geraakt zal ik terugbrengen.

Veilig en ondersteunend bij elke stap

Mijn intuïtieve aanpak zorgt ervoor dat je je veilig en ondersteund voelt tijdens elke stap van jouw reis. Mijn tevreden cliënten hebben een diepgaande transformatie ervaren in hun fysieke, mentale en spirituele welzijn. Ze geven me aan dat er een grote last van hun schouders valt, beter contact hebben met henzelf, een gevoel van diepe ontspanning ervaren.

Kom bij mij langs en ervaar zelf een sjamanistische healing! Neem contact met mij op via de onderstaande knoppen of via het volgende nummer 06 – 38 24 34 61 voor een afspraak en gun jezelf meer harmonie in jouw leven.

Benieuwd hoe een healing in zijn werk gaat? Lees het onder de reviews hier beneden.

Puzzel stukken van persoon

Deze personen gingen je voor!

  • Katinka Fransman

    Een paar dagen de Sjamaan drum van Leon in huis. Leon heeft hem met veel liefde en compassie gemaakt. De drum heeft een mooi diepe klank en een positieve energie Dank je wel Leon voor de mooie drum die ik van jou mocht kopen met de daar voor jouw uitgevoerde ceremonie. Katinka

  • Susan van Eerdt

    Leon houdt van zijn vak! Dat is te merken. Hij kan er met veel passie over praten. Bedankt voor je kennis Leon!

  • Anoniem

    Er gebeuren mooie dingen en denken nog regelmatig aan jou en wat je ons geleerd hebt, nogmaals bedankt.

Herfst bladeren

Zo ziet een gemiddelde Sjamanistische healing sessie eruit

We beginnen met een voorgesprek waarin jij verteld waar ik je mee mag helpen. In dit gesprek ben ik al bezig om mij af te stemmen op jouw persoonlijke behoefte voor dit moment. Als we beide goed helder hebben waarmee ik je op dit moment het beste kan helpen zal de sessie beginnen.

Je kiest om of op een behandeltafel te liggen of op een stoel te gaan zitten. Wanneer jij plaats hebt genomen pak ik mijn sjamanistische voorwerpen die jou zullen gaan helpen. Nu hoor ik je denken leg je dan niks klaar? Jawel maar vaak krijg ik door wat ik allemaal moet gebruiken en 9 van de 10 keer moet ik dus wat extra’s pakken. Dan begin ik met het uitnodigen van helpende spirits, krachten en energieën. Nu gaat onze reis echt beginnen. Ik zal nu sjamanistische healing methodes gebruiken die voor jou nu van belang zijn. Dit is werkt intuïtief en ik kan van te voren niet vertellen wat ik zal gaan doen.

Wanneer de healing klaar is zal ik je aangeven dat we klaar zijn en we nog een paar minuutjes stil zijn. Vaak geeft spirit zijn laatste informatie door in dit moment. Dan vraag ik je om diep in te ademen en bij het uitademen terug te komen in het hier en nu.

Hierop volgt een gesprek achteraf dit doen we met wat drinken en iets zoets (dit helpt om weer in het hier en nu te komen). Ik vertel jou wat ik heb gezien, ervaren en wat er is veranderd. Wanneer jij iets wilt delen deel jij jouw deel. Wanneer alles duidelijk is en jij geen verdere vragen hebt plannen we een vervolg afspraak maar alleen als dit nodig is!

Duur en investering van een healing sessie

Een healing sessie duurt gemiddeld een uur en bedraagt een investering van 50,- per uur. Het wil soms voorkomen dat we langer dan een uur bezig zijn dan kost houd hier rekening mee. Ik doe niet aan haastwerk maar zorg voor de juiste behoefte die jij nodig hebt!