Home Aanbod Vindt je ware zelf

Vindt je ware zelf

Dit traject is om je ware zelf te vinden en is voor jou wanneer je je herkent in situaties zoals deze:

 • Als je samen met jouw gezin in een buitenspeelpark bent willen je kinderen heel graag samen met jou overal doorheen. Maar je voelt je nogal bezwaard om dat te doen. “Wat zullen die andere ouders wel niet denken als ik hier als een kind ga spelen? Straks val ik in het water en wordt ik zeik nat. Ze zullen me dan wel heel apart vinden of erger nog wordt ik uitgelachen…” zijn gedachten die door je heen gaan. “Nee lieverds gaan jullie maar zelf dat kunnen jullie wel” zeg je. “Oke, mam…” en ze draaien zich teleurgesteld van je af. “Je voelt je enorm schuldig, waarom kan ik niet gewoon lekker gek doen met mijn gezin, gewoon zijn zoals ik wil zijn…” is wat je denkt.
 • Al tijden stort je partner zich enorm op zijn werk, samen tijd als gezin is er haast niet. Dit irriteert je mateloos en dit wil je hem vertellen want je mist hem en de tijd samen. Als je de juiste woorden probeert te vinden neemt je gedachte een loopje en ben je ineens met gedachtes aan het stoeien zoals; “dring ik me niet teveel op?”, “hij heeft ook zijn verplichtingen” en “zal hij niet boos maken als ik hem hierop wijs?”. Als hij thuis komt ga ik het aangeven denk je zelfverzekerd maar wanneer hij thuis komt, overvalt de onzekerheid je weer en durf je, je hart niet te uiten. Het frustreert je enorm dat je, je nooit eens echt goed open durft te stellen en je behoefte weer niet uit.
 • Je bent omringt door mensen waarbij hun carrière op rolletjes loopt. Dit is ook jouw grote droom om carrière te maken waar je los kan gaan. Heel soms lukt het je om de moed bij elkaar te rapen om één van deze mensen te vragen “hoe doe je dat toch zo’n carrière maken?”. Dan krijg je als antwoord “nou ik weet gewoon waar ik heel erg goed in ben en ik zorg dat ik dat laat zien in mijn werk. Als je dat maar vaak genoeg doet dan zien anderen ook hoe gaaf dat resultaat is en zo komt van het één het ander.”. Het enige waar jij aan kan denken is “jeetje die is zeker van haarzelf. Had ik ook maar zo’n zelfvertrouwen dan hoef ik niet steeds bang te zijn dat het niet lukt… op deze manier lukt het me nooit!”.
 • Er wordt om jouw mening gevraagd door een familielid. Aan alle kanten zie je verbeter punten, maar in plaats van eerlijk te zijn zeg je “Wow, dat ziet er leuk uit” omdat je bang bent haar te kwetsen. Er verschijnt een opgelucht gezicht en ze zegt “Ik dacht dat het nog de nodige aandacht nodig had”. Eigenlijk ben je het er helemaal mee eens en baal je als een stekker omdat je weer eens niet gewoon eerlijk kan zijn. Het irriteert je mateloos dat je steeds weer last hebt van die angst dat anderen je niet aardig vinden wanneer je eerlijk je mening geeft.
 • Op familieweekend gedragen je kinderen precies zoals je thuis zo graag ziet. Maar een paar familieleden kijken wat geërgerd naar hen. ‘Zijn ze te druk?’, vraag je je af, ‘doen ze iets verkeerd?’. Het maakt dat je ze constant in de gaten houdt en je onzeker voelt of je moet ingrijpen. En als ze bij het eten een derde portie willen opscheppen, kun je alleen maar denken aan wat de fronsende familieleden ervan vinden – en je verbiedt je kinderen om dat derde bord op te scheppen. ‘Huh, waarom dan mam, thuis mag dat toch ook? Ik heb nog honger!’, zeggen ze. Ze zijn ook gewoon in de groei, bedenk je. En nu voel je je naar twee kanten onzeker: tegenover de familie én als opvoeder voor je kinderen… die stómme onzekerheid ook altijd!
Léon die aan tafel zit in gesprek.

Hoe zou het voor je zijn als je?

 • Heerlijk gek kan doen met jouw gezin in een speelpark en je hier enorm van kan genieten.
 • Onvoorwaardelijk eerlijk kan zijn naar je partner zonder dat je meteen last hebt van onzekerheid en je hierdoor wel je hart kan luchten als het wat persoonlijk wordt.
 • Jezelf en jouw werk zelfverzekerd kunt laten zien. “Dit ben ik en dit is mijn werk en dat is goed zoals het is!” de instelling is waarmee je op jouw werk, jouw werk kunt laten zien.
 • Eerlijk zijn naar anderen vanzelfsprekend wordt en je hierdoor anderen kunt helpen om alle puntjes op de i te krijgen.
 • Als ouder keuzes maakt waar jij achter staat dus je kinderen wel dat extra bord eten laat opscheppen zodat jij zeker weet dat zij goed voorzien zijn.
Leon van der Knaap aan het uitleggen

Dit is allemaal mogelijk als je mijn traject “Vindt je ware zelf” volgt

Met dit 1 op 1 traject krijg je het volgende:

 • 4 sessies van maximaal 1,5 uur waarbij ik je help om stap voor stap jouw ware zelf te vinden en hiermee te verbinden.
 • Oefeningen om dagelijks thuis te doen.
 • Per sessie een werkblad hoe je de oefening uitvoert + afvink vakjes zodat je gemakkelijk elke dag de oefening zal kunnen gaan doen en bij houd.

Aan het eind van het traject “Vindt je ware zelf” ga je naar huis met:

 • Leuk, een dagje in een buitenspeelpark met je gezin! Natuurlijk ga je met je kinderen alle attracties af.
  Als jullie een beetje nat en modderig lachend staan uit te hijgen, zegt je jongste ‘Mam, ik vind het zo tof dat je gewoon met ons meespeelt!’ en je weet: je bent nu eindelijk de ouder die je altijd wilde zijn omdat je je nooit meer onzeker voelt over wat anderen zullen denken
 • Het normaal is om tegen je partner te zeggen wat er op je hart ligt. Je verteld hem ‘Lieverd ik baal ervan dat we de laatste tijd bijna geen tijd samen doorbrengen. Ik mis onze fijne samen tijd.’. Als hij zich naar je toe wend en zegt ‘dit heb ik nooit zo bedoeld, ik dacht dat je het niet erg vond. Laten we het vanaf nu anders gaan doen.’ voel je je gelukkig, gehoord en heb je het vertrouwen dat het goed komt.
 • Een zelfverzekerd gevoel over jezelf waardoor je jouw werk en jezelf durft te presenteren. Je hebt weer een prachtig project gedraaid en staat te trappelen om dit te presenteren. Want je weet zeker dat jouw project dé oplossing is waar ze al die tijd naar zochten.
 • Het lef om eerlijk te zijn. Wanneer je jouw familielid eerlijk advies geeft over hoe ze dit het beste kan aanpakken zegt ze tegen je ‘Dit is echt een super idee! Hier had ik nog niet aan gedacht maar op deze manier wordt het nog veel beter’. Je beseft je nu dat jouw eerlijkheid de bron is waardoor dit resultaat kan worden behaald.
 • De ruggengraat die je als ouder nodig hebt om de ouder te zijn waar jij voor wilt staan. Hierdoor maakt het je niet uit dat jouw familieleden wat geërgerd naar je kinderen kijken wanneer ze voor de derde keer op willen scheppen. Nee! want jij wilt het beste voor ze en schept zonder blikken of blozen die derde keer op. ‘Smakelijk eten!’ zeg je daarna tegen je kids. Wanneer ze met een glimlach gaan zitten en heerlijk aan hun derde bord eten beginnen wordt je overspoeld met een blij en trots gevoel: ‘Zo dat heb ik goed gedaan!’ gaat er door je heen.

Dit traject vraagt tijdelijk slechts een investering van 240,- of 2 termijnen van 125,-.

Dit is een tijdelijk aanbod, want ik ben aan het onderzoeken of ik dit traject zo compleet genoeg vindt. Los zijn de sessies meer dan verhelderend en helend. Maar door ze te bundelen is het resultaat vele malen beter heb ik gemerkt. Daarom is het traject zoals omschreven op deze pagina het fundament om je te verbinden met jouw ware zelf. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een onafgemaakt traject koopt. Waarom dan dit tijdelijke aanbod? Nou dat is heel simpel ik wil onderzoeken of ik dit traject zo compleet genoeg vindt.

Jouw voordeel? De mogelijkheid op extra sessies. Wanneer ik merk dat er nog ontbrekende elementen zijn die extra in deze therapie horen krijg je deze er gratis bij.

De echte waarde van dit traject is minimaal 750,- en ik verwacht zelfs veel meer dan dat.

Anderen die jou voor gingen

2 weken geleden een 1e healing mogen ondergaan. Was heel indrukwekkend en tijdens de sessie heel veel kunnen voelen en ervaren. De kalmte,rust en positieve energie die Sjamaan Leon heeft helpt daarbij ook nog eens extra. Er bleek veel negatieve energie in mij te zitten en hebben we er uit kunnen halen. Er is veel rust in mij gekomen en veiligheid en dat ik er mag zijn. Heb nu een vaste bodem waardoor ik verder durf. Vandaag de 1e incarnation retialval gehad deze bestaat uit 3 keer. Deze was best spannend maar door mijn vertrouwen in Sjamaan Leon durfde en kon ik hem aan. Ook weer veel indrukken ,gevoelens en beelden ervaren. Merk dat ik krachtiger in mijn schoenen kan staan. Merk dat ik echt mijn intuïtie mag vertrouwen ook kan ik het niet altijd plaatsen . Dat komt wel zodra het van toepassing is. Het voelt alsof ik niet meer zo leeg ben, ik heb een stukje van mezelf terug. Apart is het ervaren dat als je thuis komt dat je hond ervoor zorgt dat ik niet over hem heen struikel maar rustig wacht dat ik mijn jas op hang en hem dan aai. Zelfs de katten blijven liggen in de mand. Ik kijk uit naar mijn volgende healing en ben Sjamaan Leon nu al heel dankbaar.
Petra Arts
Petra Arts
2024-02-09
Dank je wel dat ik je prachtige eland drum mocht lenen terwijl jij een paardendrum voor mij maakt is bijzonder, dat je zoveel vertrouwen hebt, zegt veel! Ik heb mijn eigen drum gisteren ontvangen, wat is ze mooi! Wauw! Met zoveel liefde en toewijding gemaakt. Dank je wel! Berlin
Belinda F
Belinda F
2023-09-22
Ik ben super goed geholpen, ik heb na de sessie veel meer rust in mijn hoofd, meer zelfvertrouwen en het voelt alsof ik een stukje van mezelf terug heb gekregen.
Jordy Verbeek
Jordy Verbeek
2023-08-06
Een paar dagen de Sjamaan drum van Leon in huis. Leon heeft hem met veel liefde en compassie gemaakt. De drum heeft een mooi diepe klank en een positieve energieDank je wel Leon voor de mooie drum die ik van jou mocht kopen met de daar voor jouw uitgevoerde ceremonie. Katinka
Katinka Fransman
Katinka Fransman
2023-08-05
Leon houdt van zijn vak! Dat is te merken. Hij kan er met veel passie over praten. Bedankt voor je kennis Leon!
Suzan Van Eerdt
Suzan Van Eerdt
2023-07-22
Prachtige healing ( soulretrival) mogen ontvangen van Leon, de jongen sjamanistische healer. Hij voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Hij voelt heel goed aan wat eztra je nodig heb, drum, ratel, salie reiniging en hij helpt met zijn mooie inzichten.
Barbara Borsos
Barbara Borsos
2023-03-10
Ik heb bij Leon een Sjamanistische healing mogen ondergaan. Een bijzonder en prachtige ervaring. Leon straalt veel rust en positieve energie uit samen met een enorme passie voor het Sjamanisme. Na de healing waren mijn spierspanningsklachten in mijn nek en schouder beduidend minder. Ik heb het als zeer ontspannend en prettig ervaren en zou het zeker nogmaals bij hem doen.
Martine Geurtzen
Martine Geurtzen
2023-01-10
Léon is een fijn en warm persoon. Waar anderen al snel zweverig zijn is Léon dit totaal niet. De healingen die ik gekregen heb, heb ik altijd als prettig ervaren.
N Griep
N Griep
2022-11-22

Veel gestelde vragen

Ik heb niet zoveel tijd om thuis oefeningen te doen.

De oefeningen duren 10 tot 20 minuten. Wanneer je geen 10 minuten tijd kunt vinden op een dag is deze therapie helaas niet voor jou.

Klaar om jouw ware zelf te vinden?

Dan is het traject “vindt je ware zelf” echt voor jou! Laten we kennis maken. Vul nu nog dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op zodat ook jij zo snel als mogelijk kan beginnen met leven vanuit jouw ware zelf!