Home Blog Krachtdieren Krachtdier Egel
Krachtdier Egel in blaadjes

Krachtdier Egel

Het krachtdier Egel staat voor:

  • Zelfbehoud
  • Defensief
  • Afweren van negativiteit
  • Stekels opzetten
  • Bescherming
  • Volgen van jouw nieuwsgierigheid
  • Aarde gebonden

Spirituele betekenis van het krachtdier Egel

Het krachtdier Egel laat zien dat het niet erg is om jezelf te beschermen en even in jouw eigen wereld terug te keren. Denk vooral even na over de situatie en stabiliseer jezelf. Zorg ervoor dat je neutraal bent en ga dan na wat jouw intuïtie je wilt vertellen. Handel vooral naar wat jou intuïtie aangeeft, deze heeft het namelijk altijd goed. Intuïtie is iets wat van binnen uit spreekt zonder oordeel en is daarom goud eerlijk.

Weren van negatieve energie

Heb je momenteel last van stress, moeheid of een andere vorm van negatieve energie? Egel laat je zien dat je deze negatieve energie niet hoeft aan te vallen. Probeer eens om net als een Egel in je eigen energie te gaan zitten. Zet je stekels uit maar doe dit alleen op een defensieve manier. Laat de negatieve energie van je af vallen en zorg dat deze buiten jouw stekels komen. Omdat de stekels je beschermen zul je zien dat je niet hoeft aan te vallen om ervoor te zorgen dat de negatieve energie toch op afstand blijft.

Ook een zachte kant

Ondanks de harde stekels laat het krachtdier Egel ook zien dat je zacht mag zijn. Je hoeft je niet altijd te verdedigen. Geniet ook van het moment, die warme ochtendzon op je gezicht, de eendjes in het water, kinderen die in harmonie aan het spelen zijn, zo zijn er talloze geniet momentjes. Egel helpt je herinneren om deze momenten te zien en te leven. Egel is een echte levensgenieter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere artikelen