Home Blog Edelstenen Werking Multi Toermalijn: bescherming, reiniging en balans
Categorie:
Multi Toermalijn op houten plankje

Werking Multi Toermalijn: bescherming, reiniging en balans

Multi Toermalijn is een prachtige steen met een veelzijdige werking. De steen is een combinatie van verschillende kleuren toermalijn, waardoor hij een unieke uitstraling heeft. Multi Toermalijn wordt vaak gebruikt als beschermingssteen, omdat hij negatieve energieën afweert. Daarnaast heeft de steen een reinigende en harmoniserende werking.

Werking van Multi Toermalijn

De belangrijkste krachten van Multi Toermalijn zijn:

  • Bescherming: Multi Toermalijn werkt als een soort van schild tegen negatieve energieën, zoals stress, angst en boosheid. De steen helpt je om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar ook tegen negatieve gedachten en gevoelens van binnenuit.
  • Reiniging: Multi Toermalijn heeft een sterk reinigende werking. De steen helpt je om je aura en chakra’s te reinigen van negatieve energie. Dit kan je helpen om je beter te voelen en meer in balans te komen.
  • Harmonie: Multi Toermalijn bevordert harmonie en balans. De steen helpt je om je gedachten, gevoelens en emoties in balans te brengen. Dit kan je helpen om meer rust en vrede te ervaren.

Zo werkt deze steen

Multi Toermalijn werkt door middel van zijn energieën. De steen zendt positieve energieën uit die negatieve energieën afweren en omzetten in positieve energie. Daarnaast helpt de steen om de energiestromen in het lichaam te reguleren.

Hoe gebruik je Multi Toermalijn?

Multi Toermalijn kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt de steen bijvoorbeeld dragen als sieraad, zoals een ketting, armband of ring. Ook kun je de steen op een bepaalde plek in je huis of op je werk neerzetten. Daarnaast kun je de steen gebruiken om te mediteren of te visualiseren.

Tips voor het gebruik van Multi Toermalijn

Als je Multi Toermalijn als beschermingssteen wilt gebruiken, kun je de steen het beste dicht bij je dragen. Je kunt de steen bijvoorbeeld in je broekzak, je tas of je handpalm dragen.

Als je Multi Toermalijn wilt gebruiken om te reinigen, kun je de steen bijvoorbeeld onder stromend water houden of in een mengsel van edelsteenwater en zout leggen.

Als je Multi Toermalijn wilt gebruiken om te mediteren of te visualiseren, kun je de steen bijvoorbeeld op je derde oog of op je hartchakra leggen.

Conclusie

Multi Toermalijn is een krachtige steen met een veelzijdige werking. De steen kan je helpen om je te beschermen tegen negatieve energieën, je aura en chakra’s te reinigen en meer harmonie en balans in je leven te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere artikelen